Silkeborg

silkeborg_1
silkeborg_2
silkeborg_3

FAKTABOKS

Adresse:
Sommervej 50, 8600 Silkeborg
Telefon: 86 85 33 99
E-mail: welcome@srgolf.dk
www.srgolf.dk

Priser:
Trolley DKK 40
Golfbil DKK 300

Silkeborg-banen – Silkeborg Ry Golfklub

Silkeborg Ry Golfklub råder over to internationalt anerkendte mesterskabsbaner, der begge er designet, så de også kan spilles af begyndere.
Silkeborg-banen er skåret ud i fyrreskov i et let kuperet område med sandjord, der giver optimale dræningsvilkår. På de fleste huller oplever du, at du er helt alene på denne unikke skovbane, der har opfostret internationale golfprofiler som Thomas Bjørn og Morten Ørum Madsen. Banen åbnede i 1966 og fejrer således 50 års jubilæum i 2016 og består af 27 huller, der spilles som dagens 18-hullers bane og dagens 9-hullers bane. Du kan på klubbens hjemmeside altid orientere dig om, hvilket kombination af VEST-, ØST- og SYD-sløjfen, der spilles. Ud over den altid velplejede golfbane tilbyder klubben driving range, putting greens, et hyggeligt klubhus med alle faciliteter, anerkendt restaurant og en yderst velassorteret proshop. Der er mulighed for at leje såvel trolleys som golfbiler.

Banens længde varierer afhængig af banekombination, men er som udgangspunkt 6.415 m fra hvid tee, 5.819 m fra gul tee, 5.513 m fra blå tee og 5.039 m fra rød tee.

Bemærk, at der er et tillæg på kr. 350 for hver runde på Silkeborg-banen i forbindelse med Golf Gudenaa’s golfophold.

Made in Denmark og The European Touren spilles i 2018 i Silkeborg fra den 30. august – 2. september.


Hurtige genveje: HOTELLER med prisoversigterBeskrivelse af GOLFOPHOLDBOOKING

Comments are closed