Radisson

radisson_1
radisson_2
radisson_3

FAKTABOKS

Priser:
1 overnatning og 2 runder Gudenaa-golf DKK 1.190 pr. person i db-værelse inkl. morgenbuffet. Tillæg for enkeltværelse DKK 450.
2 overnatninger og 3 runder Gudenaa-golf DKK 1.990 pr. person i db-værelse inkl. morgenbuffet. Tillæg for enkeltværelse DKK 900.
3 overnatninger og 4 runder Gudenaa-golf DKK 2.740 pr. person i db-værelse inkl. morgenbuffet. Tillæg for enkeltværelse DKK 1.350.
2 retters menu: DKK 285.
Tillæg for spil på Silkeborgbanen pr. runde: DKK 350.

Adresse:
Papirfabrikken 12, 8600 Silkeborg
Telefon: 86 82 22 22
E-mail: silkeborg@radissonblu.com
www.radissonblu.com

Radisson BLU Papirfabrikken Hotel

Silkeborg
Centralt beliggende direkte ved Gudenaaen i en af de nænsomt restaurerede industribygninger i den forhenværende Silkeborg Papirfabrik, der i dag er samlingspunkt for både lokale og turister. Alle værelser er udstyret med nymoderne faciliteter. Der er en overdådig morgenbuffet, og Restaurant Michael D. tilbyder et spændende udvalg af menuer til enhver smag. I sommerhalvåret er der mulighed for at nyde maden på promenaden langs Gudenaaen, der giver en helt speciel atmosfære. I hotellets lounge kan du sidde foran pejsen og nyde hotellets moderne design og blive betjent af et opmærksomt personale. Omkring hotellet tilbydes 5 biografsale, flere caféer og restauranter, ligesom Hjejleflåden stævner ud få minutters gang fra hotellet. Hotellet ligger 10 minutters gang fra byens torv og gågader, hvor du finder et stort udvalg af butikker, caféer og diskoteker.


Hurtige genveje: HOTELLER med prisoversigterBeskrivelse af GOLFOPHOLDBOOKING

Comments are closed