Kongensbro

kongensbro_1
kongensbro_2
kongensbro_3

FAKTABOKS

Priser:
1 overnatning og 2 runder Gudenaa-golf DKK 1.190 pr. person i db-værelse inkl. morgenbuffet. Tillæg for enkeltværelse DKK 350.
2 overnatninger og 3 runder Gudenaa-golf DKK 1.990 pr. person i db-værelse inkl. morgenbuffet. Tillæg for enkeltværelse DKK 700.
3 overnatninger og 4 runder Gudenaa-golf DKK 2.740 pr. person i db-værelse inkl. morgenbuffet. Tillæg for enkeltværelse DKK 1.050.
2 retters menu: DKK 295.
Tillæg for spil på Silkeborgbanen pr. runde: DKK 350.

Adresse:
Gl. Kongevej 70, 8643 Ans By
Telefon: 86 87 92 17
E-mail: kongensbro@kongensbro-kro.dk
www.kongensbro-kro.dk

Kongensbro Kro

Ans By
Den gamle pramdragerkro er idyllisk beliggende lige ned til Gudenaaen mellem Silkeborg og Randers. Kongensbro Kro er kongeligt privilegeret, rummer mere end 300 års historie og er kendt for gastronomi, gæstfrihed og en uforglemmelig beliggenhed. Kroen har 15 dobbeltværelser, der alle er placeret med den skønneste udsigt til krohaven og Gudenaaen. Alle værelser er nyrenoverede med fladskærms-TV og alle fornødne bekvemmeligheder. Desuden krydres opholdet på kroen ofte med et besøg i krostuen, den hyggelige pejsestue og den gode mad med klassiske egnsretter og international gastronomi. Kun få danske kroer har været mål for fjendtlige kugler, men Kongensbro Kro har et par rigtige kanonkugler fra en beskydning i 1949 siddende i murværket over indgangsdøren. I dag er det tredje generation familien Andersen, der driver kroen i al fredsommelighed. Der er naturligvis gratis parkering lige ved døren.


Hurtige genveje: HOTELLER med prisoversigterBeskrivelse af GOLFOPHOLDBOOKING

Comments are closed